EUREKA! FERIETID!

Jeg har endelig satt noen krydderurter i jorda i en potte på terrassen. Jeg har ikke grønne fingre, de blir alltid svarte når jeg holder på… men jeg syntes det var koselig å holde på, få litt hjelp av mammaen min (som definitivt har grønne fingre) og så gjenstår det  se om urtene blir smakt på før de tar kvelden…

Har du oppdaget hemmeligheten bak det å gjøre noe nytt? Har du opplevd magien ved å gjennomføre noe du ikke har gjort før? Jeg kjøpte meg en balanseline sommeren for to år siden, kun for å få kjenne på følelsen av å utvikle meg. Startet som en visp som skalv hit og dit, for deretter å repetere og repetere helt til jeg kunne ane følelsen av å stå noe stødigere på linen. MAGISK!

Tvillingjentene mine er nå 16 måneder og de er så heldige som er i den fasen der de lærer noe nytt nesten hele tiden. Både lure og mindre lure ting:) Nå elsker de å lukke dører ved å skubbe de igjen, men har enda ikke blitt lange nok til å ta tak i dørklinken…

Kan en god utfordring for ferien være å lande i det du elsker og samtidig teste ut å gjøre noe nytt:

Gjør en deilig sommer, dag for dag, time for time med en god klapp på skulderen og et smil på lur:

Passe dose mestring og passe dose utfordring kan gi MYE glede og godfølelse!