Kurskalender for Kurs i Lightning Process

Her er oversikt over vårens kursdatoer. Med forbehold om endringer. Kursene holdes først og fremst i Sandnes, men instruktøren kan reise på forespørsel.

 

2020:

På grunn av COVID-19 følger vi FHI sine retningslinjer for å begrense smitte. I den anledning er det mulig å ta kurset online. For mer informasjon, ta kontakt: 95161312. Det vil settes opp egne datoer for online-kurs.

22.-24.april

3.-5. juni

 

Kurs i Lightning Process:

Kursene varer fra 3-5 timer hver dag. Kursdagene starter som regel klokka 09, men dette varierer fra kurs til kurs.

Ring gjerne 95 16 13 12 dersom du ønsker å påvirke kurssted, datoer og tidspunkt.

Det er også mulig å få en gratis informasjonstime om kurset.

Når søknaden er mottatt, ringer instruktøren for en forberedende samtale før kurset. Da vurderes det om kurset er lurt å gjennomføre for deg på nåværende tidspunkt.

Prisen for hele kurset og et halvt års oppfølging etter en bestemt oppfølgingsplan er kr. 16.500,-.

Følg gjerne denne linken for å få en rask introduksjon om kurset.

 

Observere et LP kurs:

Dersom du er tidligere deltager hos kursinstruktør Ingvild Feed og ønsker en oppfriskning, kan det være nyttig å observere et nytt kurs. Dersom det er aktuelt, betaler du kr.1500,-  for dette. Ta kontakt dersom det er aktuelt for deg. Det er kun noen få observasjonsplasser per kurs.

 

Oppfriskningskurs:

Velkommen til et 3 timers kveldskurs med oppfriskning av det du lærte på kurs i Lightning Process. Opplev fellesskapet med andre og bli enda mer venn med deg selv, oppdag dine triggere og aktiver dine indre resurser.

Neste kveldskurs blir 19.februar kl 18-21 og 13.mai  kl 18-21 Pris for kvelden er kr 1200,- dersom du har deltatt på mine kurs tidligere.

Ta kontakt for mer informasjon.