Personlig veiledning

“Små valg – store endringer”

Med personlig veiledning får du hjelp til å bli bevisst på hvordan kroppen reagerer i ulike situasjoner, for deretter å introdusere nye reaksjonsmønster for kroppen. Det handler om å trives med seg selv, samtidig som komfortsonen utvider seg.

Bli bevisst de små valgene! Få ut ditt potensiale! Det er morsomt å oppdage hvor mye du egentlig kan få

til, når du får kropp, tanker og følelser med på laget!

Ingvild Feed er personlig veileder/coach og har i mange år hjulpet mennesker til å oppdage seg selv og sine ressurser på nytt! Hun er opptatt av at den enkelte lager seg en plattform av indre selvrespekt og et godt selvbilde, før de bygger videre mot det de brenner for. Da vil det å prestere bli gøy! Det rokker ikke ved den du er, men du vil oppdage at med den du er, kan du virkelig få utviklet dine talenter!

Mental styrke utgjør en stor forskjell. Men må vi alltid bli best? Nei, på ingen måte. Men hva med å bli den beste utgaven av deg selv? Hva med å lære å akseptere den du er helt og fullt, for så å leke med livets utfordringer videre? Hva med å våge å være deg? Hva med å rett og slett lære å bli fornøyd med den du er? Det er også en treningssak!

Sikter du mot månen og bommer, havner du likevel blant stjernene!

Personlig veileder/coach Ingvild Feed er utdannet både lærer, coach innen Nevro Lingvistisk Programming (NLP), Life-coach og hypnoterapeut. Hun er en av de mest erfarne instruktører i treningsprogrammet Lightning Process.

Hun har bred erfaring innen det å oppnå endring. Hun har jobbet tett med mange mennesker i alle aldre og over flere år. I tillegg har hun selv erfart hvordan hun selv var fastlåst i livet, og trengte en ny forståelse for å komme igang igjen.

Dersom det ikke er umulig, så må det være mulig!

Pris for en veiledningstime er kr 800,-. Faktura blir tilsendt på epost i etterkant av timene.

Konsulentoppdrag i bedrifter og lignende har egne priser.