Coaching

“Små valg – store endringer”

 

Ingvild Feed er utdannet coach og har i mange år hjulpet mennesker til å oppdage seg selv og sine ressurser på nytt! Hun er opptatt av at den enkelte lager seg en plattform av indre selvrespekt og et godt selvbilde, før de bygger videre mot det de brenner for. Da vil det å prestere bli gøy! Det rokker ikke ved den du er, men du vil oppdage at med den du er, kan du virkelig få utviklet dine talenter!

Mental styrke utgjør en stor forskjell. Men må vi alltid bli best? Nei, på ingen måte. Ikke alle skal ta olympisk medalje. Men hva med å bli den beste utgaven av deg selv? HVA med å få frem ditt beste som mor eller far, som student eller som ansatt. Hva med å bli kjent med hele deg, både dine tanker, følelser og din adferd? Ved å bli bevisst hva som foregår ubevisst, kan man lettere få muligheten til å velge noe annet og bryte et forventet indre mønster.

Coach Ingvild Feed er utdannet både lærer, coach innen Nevro Lingvistisk Programming (NLP), Life-coach og hypnoterapeut. Hun er en erfaren instruktør i treningsprogrammet Lightning Process.

Hun har bred erfaring innen det å oppnå endring. Hun har jobbet tett med mange mennesker i alle aldre og over flere år. I tillegg har hun selv erfart hvordan hun selv var fastlåst i livet, og trengte en ny forståelse for å komme i gang igjen.

Dersom det ikke er umulig, så må det vel være mulig?

Pris for en time coaching er kr 1000 (inkl.MVA).  Faktura blir tilsendt på epost i etterkant av timene.

Konsulentoppdrag i bedrifter og lignende har egne priser.