Hvilken sommerlåt har du hatt som favoritt i år?

Vet du hva som skjer når du får en sang på hjernen?

Jeg har kost meg med Illustrert Vitenskap i sommer, som har laget en flott utgave om hjernen vår. Der forteller de at når du har hørt en sang mange ganger, kan du oppleve at når den ikke er der, når det egentlig er stilt, vil den dukke opp igjen. Hjernen repeterer lydene inni hodet ditt som et ekko!

Jeg hadde et mål i sommer å lete etter bevis på kjærlighet. Jeg fant mange! Det viste seg å være så kjekt at jeg vil fortsette å samle kjærlighetsskatter i denne måneden også:)Det kan fort bli mye smil og glede av slikt! Det har en tendens til å bli repert av seg selv… som et EKKO:)

Hva vil du ha fokus på idag?

Hva ønsker du skal ljome som et ekko inni deg og for de du møter idag?

Det slår meg ofte at de mange flotte menneskene jeg møter, er supergode på å gi komplimenter til andre, men til seg selv stiller de så store krav at de ikke vurderer å si det samme til seg selv.

Hva om du behandlet dine venner slik du behandler deg selv, ville du da hatt noen?

Hva om du begynte å behandle deg selv slik du behandler dine venner, hvordan ville det vært?

Ønsker deg en strålende sesongoppstart!

Husk at DU er fantastisk!!!