Har du lagt merke til idèene dine?

I mitt møte med alle disse menneskene som ønsker seg varige endringer, er det for mange veldig lett når de bare lærer seg hvordan. Fra å være virkelig fastlåste til å snu om på dagen. Det er en prosess jeg skulle ønske dere alle fikk se med egne øyne.

Noen ganger så opplever noen at kroppen liksom ikke vil det som de tenker at de vil. De vet godt hva de vil ha, for eksempel indre ro, og de som har deltatt på kurs i Lightning Process vet også veldig godt hvordan de kan skape den følelsen i kroppen sin. Likevel, varer det bare veldig kort før de må igang med treningen igjen. Hva skjer da?

Erfaringen min er at det er idèen deres som ødelegger. Dersom man har en idè om at huset må være rent før man reiser på ferie. vil det være vanskelig å være glad dersom dette ikke er oppnådd. En dame kom på oppfølging og fortalte en fantastisk historie. Hun fortalte at hun hadde vært på en fjelltopp for første gang på mange år. Det var rørende og kunne fått fram gledestårer hos hvem som helst. Bare noen uker tidligere, ville dette være helt utelukket. Likevel kunne ikke gleden synes. Hun sa at hun syntes det var bra, men det var ikke mer enn bra. Hva skjedde? Jo, hun svarte følgende: Jeg hadde tenkt å springe opp bakkene, men jeg klarte bare å gå.

Her kan vi godt si at hun kunne valgt å rope høyt av glede over denne fantastiske prestasjonen og vi kan si at det var total fiasko, siden hun ikke oppnådde det hun hadde tenkt. Begge deler ville være sant. Derfor spør jeg ikke etter hva som vil være en riktig måte å tolke dette på, jeg har bare et spørsmål:

Hva er mest nyttig?

Har du oppdaget dine JA, MEN som dreper gleden?

Hjernen din forholder seg til idèene dine som fakta. Kan det være på tide å gi slipp på noen av dem og slippe til noen nye og befriende idèer?

Jeg liker idèen om GODT NOK og avslutter dette innlegget her!