En herlig mamma som deltok på kurs, skulle ha konfirmasjonsfeiring for datteren hjemme. Etter å ha vært lenket til seng og hvile i lange tider, hadde mor egentlig lært seg å legge listen lavt. Etter at hun ble frisk og rask igjen, var det veldig lett å trå inn i gamle perfeksjonistmønster. De ryddet og ordnet i huset og hagen for å ha det fint til fest, men det var ikke like viktig som det hadde vært før. Livet hadde fått et nytt fokus. Da hun luket i bomsterbedet fant hun en stor og enslig løvetann midt i mellom både ugress og blomster. Den første innskytelsen var å fjerne blomsten, men hun stoppet seg selv og bestemte seg for å la den blomsten stå.

Noen måneder tidligere hadde hun deltatt på kurs i lightning process. Etter en av kursdagene, gikk hun på fantastisk vis tur oppløvetannover mot et fjell. Det er mye som skjer slike dager og mye som foregår innvendig. Det å kjenne kroppen gradvis begynne å fungere normalt igjen er en kraftfull og sterk oppevelse. Mens hun ruslet oppover veien, legger hun merke til en vakker løvetann. Den stod der veldig frimodig og strekte seg mot solen og lyset. Løvetannens indre kraft til å ville fram hvor som helst og til å strekke seg etter lyset og det gode, ble et viktig bilde for henne å ta med seg i sin indre prosess. Hun dro ofte fram indre mentale bilder av denne løvetannen for å hente kraft og styrke og for å flytte fokus over til det som er godt. Den kraftfulle skarpe gule fargen kunne hun virkelig bruke til å lyse opp øyeblikkene underveis i friskningsprosesen. fit in

Til konfimanten kunne hun bruke denne løvetannen til å beskrive mange fine ting om livet. Hun kunne tale om kraft og styrke, om det å strekke seg etter det gode og ikke minst om at det ikke trenger å være perfekt. Vi trenger ikke altid å passe inn, vi kan være oss selv fullt og helt og blomstre akkurat der vi er! Den tidligere perfeksjonisten ville nok plukket vekk denne blomsten og definert den som ugress. Det var før! Nå kunne den få stå der å lyse for alle som var der og ikke minst for mor selv!!!

Hvordan vil du skinne idag?