Foredrag

Faglig kompetanse kombinert med erfaring fra mange års arbeid innen personling utvikling og stressmestring. Ingvild Harila Feed har mange års erfaring som foredragsholder i bedrifter, lag og ulike forsamlinger. Med glimt i øyet, blir dere utfordret til å ta noen nye og annerledes vendinger. Bli inspirert av  :
  • en sterk personlig historie
  • å komme i flytsonen
  • å oppdage ubevisste stressfeller
  • samspillet mellom hodet og kroppen
  • hvordan små valg – kan gi store endringer
Noen referanser: Godfølelse på menyen – hvor stor påvirkningskraft har vi egentlig? Psykisk helse for barn og unge: “Jeg vil bare takke for foredraget du holdt igår kveld! Det var helt utrolig å høre på! Jeg mottok en rekke positive tilbakemeldinger på vei ut dørene! Du engasjerte og var særs profesjonell i fremførelse! Så tusen takk igjen!” FAU-leder ved SKG i Stavanger, Karin R Spanne  
Selvbildet – hvordan kan vi hjelpe barna våre å ha det godt?
 
“Korleis hjelpe barna til å ha det godt? Det var tema som samla storparten av heimane til foreldremøte på Jærtun. Kan vi påverke barns sjølvkjensle? Sjølvtillit har mange nok av, men svært mange slit med lav sjølvkjensla.
Ingvild viser oss ein veg som viser at det er mogleg å påverke si eiga sjølvkjensle. Og med hennar inspirerande og personlege måte å forklare på, forsvant timen fort.
 
Jærtun FAU
 
Fra Couch End til Marble Arch! Med fokus på muligheter, motivasjon og personlig utvikling “Rehabiliteringsseksjonen hadde en fantastisk opplevelse både vedrørende innhold i seminaret og Ingvild Harila Feed som stråler og er et så fantastisk eksempel på at det nytter. Det ga oss en vitamininnsprøytning både i form av ny energi og tankevekker vedrørende hva vi selv kan gjøre. Mange gikk fra kurset og rett hjem for å undersøke mer om temaet og mange sa at de fikk mye å tenke over etter seminaret. En fantastisk opplevelse.” Rehabiliteringsseksjonen i Stavanger Kommune, Åse Meling   Fra Crouch End til Marble Arch – en god porsjon velvære! Med fokus på muligheter, motivasjon og gleder i hverdagen. Det var et inspirerende foredrag av Ingvild Harila Feed fra Kurskompaniet. Vi lærte noe om betydningen av hvilket fokus vi velger å ha, og hva det har å si for det livet vi velger å leve! Vi lærte noen enkle øvelser som vi selv kunne gjøre for å fokusere på det positive. Det gjorde ekstra sterkt inntrykk når kursleder fortalte om sin egen sykdomsperiode, men som nå er helt frisk!” Statoil   Seminaret The 4 Minute Mile med fokus på muligheter, motivasjon og personlig utvikling. “Et meget bra foredrag fra Kurskompaniet hvor man blir bevisstgjort kroppens og hjernens tilstander, teknikker for å tenke positivt og lystbetont for å bedre kunne møte dagliglivets utfordringer privat og på jobb, og på den måten i større grad kunne øke livskvaliteten.” Ståle Nedrebø,Business Manager Design, Heli-One (Norway)
Er dere i flytsonen?