Favorittfjellet mitt er Vedafjellet. Det ligger der alltid veldig lett tilgjengelig. Noen dager er det fint å bare se på fjellet hjemmefra. Noen dager er det godt å bare vite at det er der. Noen dager er det herlig å springe avgårde og se hvor langt jeg kommer uten å stoppe. Andre dager er det virkelig rusleturen til topps som er best.pustesteinen

Idag var det virkelig RUSLEtur. Etter en herlig fotballrunde med morsomme voksne damer igår kveld, var det tid for kroppen å få mykne opp litt igjen idag. Idag tok jeg meg tid til å ta bilde av pustesteinen min. Den ligger godt opp i bratthenget, og det er der jeg stopper og puster de dagene jeg har behov for det. Er den ikke fin? Den er akkurat stor nok til å henge over mens jeg får igjen pusten.

Det er mange dager vi kan ha lett for å glemme å puste. Det er så mye som skjer og mange ting å ta hensyn til. Hva med å finne din pustestein? Fotballtimen med damene er en slik pustestein for meg. Det er bare moro å springe rundt med den ballen og samarbeide med laget for å få den i mål.

Det var kaldere enn jeg hadde tenkt idag, så jeg hadde litt lite klær på. Stoppen ved pustesteinen varte derfor bare et lite minutt, men du verden hva det gjorde. Det klarnet opp inni meg etter hvert som pulsen roet seg. Deretter var det lett å gå videre. Resten av turen ble en lek.

Hva med å stoppe opp akkurat nå å se etter en “pustestein”?

Nå skal jeg ha vinterferie og gleder meg til å skape nye gode minner sammen med mine nærmeste. Jeg skal virkelig lete etter nye, vakre, fine og deilige pustesteiner!!

Har du funnet din?