Det er nytt semester!

Noen synes det er skremmende med alt det nye. Noen synes det er herlig å komme inn i den gode rytmen igjen. Noen synes ferien ble alt for kort og ville gjerne fortsatt med den…. Vi kunne listet opp en lang liste med ulike synsvinkler på ordene “nytt semester”. Da jeg skulle gjøre klar sykkelen til semesteroppstart, skulle jeg finne fram låsen. Ja, kodelåsen er veldig kjekk å ha, i alle fall når jeg husker koden. Låsen er kveilet sammen i mange små runde slynger, men jeg vet jo at den også kan strekkes ut å bli lang. Når den er låst, erfarer jeg imidlertid at den er ganske stiv, lite fleksibel og vanskelig å ha med å gjøre. Men hva skjer med en gang den riktige tallkombinasjonen blir vridd på plass?  Jeg kan kjenne hvordan den stramme låsen løsner og åpner seg, og den blir mye mer håndterlig. Nå kan låsen snurres og vris på til den er festet slik jeg vil ha den.

Kroppen min har jeg opplevd på samme måten. Den var virkelig fastlåst og jeg hadde ingen kode for å låse den opp. Jeg prøvde mange ulike “kombinasjoner” – alt fra å tenke positivt, alternativ behandling og medisinske råd. Etter mange år med prøving og feiling, var det nesten som å få beskjed om at jeg ikke har flere forsøk igjen. Da dukket det plutselig opp nye muligheter for meg. For snart fem år siden lærte jeg meg Lightning Process, og det ble for meg som å få utdelt en ny kode til låsen min. Jeg lærte hvordan jeg kunne få kroppen min ut av den fastlåste tilstanden jeg var i. Jeg lærte meg en kode til å forstå sammenhengen mellom det som skjer i hodet og det som skjer i kroppen, og ikke minst hvordan jeg kunne endre på det som jeg ville endre på.

Et nytt semester!

Hva med å ta en dag om gangen? Hva med å nyte akkurat dette øyeblikket? Hva med å senke skuldrene og sette på et stort smil?

Nytt semester. Ny dag. Ny time. Et nytt øyeblikk av GLEDE akkurat NÅ! Deilig!!