Hei!

Har du oppdaget din indre bestevenn? Din indre administrerende direktør? Hvilken lederstil har du overfor deg selv? En kritisk og nedlatende “sjef” eller en oppmuntrende, omsorgsfull og glad sjef?

Hvordan ville du ha det med deg selv med en leder som eier verdiene: fun, compassion and kindness? Eller hvilke verdier ville du satt høyt hos en sjef?

Jeg husker enda det øyeblikket min selvoppfatning virkelig endret seg da jeg fikk kontakt med min egen indre stemme. Jeg opplevde meg selv som en positiv gladjente utad, og trodde innsiden var lik, men der tok jeg grundig feil. Inni meg stilte jeg skyhøye krav til prestasjon, til å være snill, til å være effektiv og til å please andre. Det var skremmende, fordi jeg ville aldri godtatt å snakke slik til meg selv om jeg visste om det.

Derfor ble det ansatt en ny sjef inni meg. Jeg startet jobben med å behandle meg selv som en god venn. En jeg oppmuntret, heiet på og viste kjærlighet og omsorg til. I starten var det uvant og til tider kleint, men nå er det helt naturlig for meg å se meg selv i speilet med en fornøyd stemme og en direkte kontakt: God morgen Ingvild, da er deg og meg igjen! I love you! Let’s have some fun!

Jeg har også erfart at dette er ferskvare. De gangene livet utfordrer meg litt ekstra, trenger jeg å være ekstra bevisst på at kontakten er der. Hei Ingvild, jeg er her med deg. Vi finner ut av det. Slapp av. Du har god tid.

Min indre coach har jeg jobbet aktivt med i 15 år og det vil jeg fortsette med. Jeg trenger å stoppe opp og opprette kontakt med meg selv og mine verdier slik at jeg lever i tråd med det jeg oppfatter som meg. Jeg grøfter godt fra tid til annen, men den store forskjellen fra tidligere er at jeg oppdager det fortere og endrer stemningen tilbake til hva som stemmer med mine verdier.

Er du på nett med deg?

Hva med å gi deg selv 14 dager med oppmuntrende, snille og kjekke dialoger på innsiden. Hvordan vil du da kunne være der for de rundt deg?

Hvordan vil du da kunne støtte deg selv når livet krever mye?

Hvordan vil det være når vennlighet og humor går på autopilot?

 

Alle gode ønsker

fra Ingvild – gjør en glad dag med selveste DEG!