Kjenner du igjen den følelsen når du plutselig oppdager en sammenheng som du ikke har sett før? Slike a-ha-opplevelser som gir deg nye perspektiv på livet og det du holder på med?  Dette skjer ofte når vi bryter mønster. Når vi begynner å gjøre ting på en annen måte enn det vi alltid har gjort, er det akkurat som flere brikker detter på plass samtidig.

En av de største energilekkasjene hos meg når jeg var syk, var all grublingen jeg gjorde på å forstå alle mine symptomer. Helsevesenet gjorde sitt beste med å be meg passe på, være forsiktig, ikke trå over grensene dine, du må kjenne etter slik at du ikke gjør for mye. I ettertid ser jeg at jeg fikk god opplæring i angstmønsteret. Jeg ble jo bekymret av den minste ting. Det minste tegn til hjertebank eller smerter. Jeg ble oversensitiv og opplevde at beredskapen i kroppen stod på mer eller mindre konstant, som førte til enda mer utmattelse og smerter. Kroppen trodde jeg var i fare og reagerte deretter. Til slutt gitt kroppen på høygir helt av seg selv, selv om jeg tenkte gode og positive tanker. Det hjalp meg ikke så mye da. Det som satte hele prosessen igang for meg, var å høre historien om Frode. En mann hadde blitt frisk, og da visste jeg at det var mulig!

Etter kurset i Lightning Process for 5 1/2 år siden, oppdaget jeg noen sammenhenger som jeg ikke hadde sett før. Fokuset mitt ble totalt forandret, og jeg fikk en kropp som oppførte seg helt annerledes på bakgrunn av mitt nye forståelse av hvordan vi egentlig henger sammen. Jeg skjønte at kroppen min faktisk var påvirkelig. Symptomer kunne jeg også påvirke, noe jeg ikke trodde på før. Jeg vurderte ikke at det var noe å tro på heller. Jeg hadde aldri blitt stilt overfor det valget før…Det er litt kult at jeg som var ut og inn på øre-nese-hals med overømfindtlige slimhinner både her og der, har fått en kropp som fungerer som den skal. Selvfølgelig blir jeg forkjølt, men kroppen ordner fort og greit opp, slik som egentlig er helt naturlig for den å gjøre! Jeg som før var fullstendig utmattet, fikk tettet store hull i energitanken min!

Jeg blir stadig inspierert av andre mennesker. Enten de gjør ting på en annen måte enn meg, eller de forteller om noe de har sett eller hørt. Vi har et lite fjell rett i nærheten av her vi bor. Det er en fantasisk utsikt fra toppen og det er alltid deilig å være der. Før har jeg alltid tenkt på det som trening å gå dit. Helt til jeg fikk høre om en mann som hadde gått dit 251 ganger i løpet av 2012. Hva? Er det mulig? Min neste tanke ble, er det så lett? Dermed begynte  jeg å gå. Jeg begynte å se på turen som aktivitet, eller til -og-fra-jobb tid. Plutselig har jeg allerede vært 45 turer på 71 dager så langt i år… Og det har egentlig vært veldig lett.  Jeg trengte bare å høre om denne mannen som hadde gjort det så mange ganger før meg!

Historier er gull verdt for å oppdage nye sammenhenger. Fortell historiene dine, og la andre bli inspirert av deg!!!

Historier kan endre livet totalt! Historien om Frode for 5 1/2 år siden, ble vendepunktet for meg. Kunne Frode reise seg fra rullestolen, så kunne jeg. Jeg hadde fremdeles en jobb jeg måtte gjøre, og ja, jeg holdt på å gi opp, men jeg fortsatte. Kunne Frode, så kunne jeg også!!

Er du klar?

Lese, lytte og fortelle!