Historien jeg vil dele med dere idag, taler for seg selv. Jeg fikk den på epost før helgen, og fikk lov til å dele den med alle som trenger håp og inspirasjon til å snu om på livet!

Takk for at du deler! Tårene renner når jeg leser! Du har vært og er unik – glad for at du har oppdaget livets gleder igjen!!!! Jeg heier på deg og alle de andre!!!

Sammen er vi dynamitt:

 

LIVET ER FEILTASTISK!!! 

–       Jeg føler at jeg lever og det kjennes godt

–       Jeg har blitt glad i livet igjen

–       Mye mer glede og energi i hverdagen

–       Ser gleder i små ting

–       Positiv innstilling

–       Smiler mer

–       Jeg er glad når jeg våkner!

–       Jeg fokuserer på det som er bra

–       Har testet ut nye ting og ser lyst på fremtiden

–       Dårlig samvittighet er falskt og unyttig

–       Jeg har funnet ut at jeg får energi når jeg er sammen med andre

–       Å prøve å feile er en del av livet.

–       Jeg er menneske, ikke perfeksjonist

–       Det er jeg som bestemmer i mitt liv, fordi jeg vil ikke ha et liv som er bestemt av andre

–       Ordet ”kontroll”  bruker jeg ikke lengre

–       Når andre kan, kan jeg også!

 

–       Hvem har sagt at jeg må gå inn døren?  Jeg fant stigen, klatret opp på taket og gikk inn takvinduet.

–       Nøyt livet på taket . Hvorfor har jeg ikke vært der før liksom?!?!

–       Dro på stranden og bare nøyt livet

–       Spist McFlurry og ikke minst kost meg med den!

–       Spist is to ganger på en dag!

–       Vært på besøk

–       Vært sosial med venner og familie

–       Dro for å bade, bare for å gjøre det igjen. Jeg lever!

–       Kjøretur med lillebror til Tinghaug. Sprang opp bakken!

–       Spiste cookies, sjokolade, bigbite osv. Det føles godt!

–       Fikk spontant med familien på Peppes

–       Sprang plutselig fra hele middagen for å  forsikre meg om at jeg fikk tak i billig m-sjokolade! Hvor kom all den energien fra liksom?! Jeg lever!!

Det har blitt så mye lettere å være meg selv. Nå vet jeg at jeg kan ha det godt, og jeg fortjener det! Jeg har oppdaget hvor stor påvirkning jeg faktisk har på mitt eget liv. Det er helt utrolig! Jeg tar valg, utfra deg jeg vil, ikke ut fra det jeg føler, bør eller blir styrt til. Jeg vil ha et liv jeg elsker!!!

Jeg merker at det er blitt bedre i forhold til det som hang igjen av forstyrrelsen i matvanene mine. Nå ”driter” jeg i mye mer i det… Det er fortid, det skal ikke være en del av meg lengre. Den tiden er over. Jeg har spist uten å få dårlig samvittighet. Spise taco med familien uten å tenke på hva jeg spiste og hvor mange kalorier. Jeg var opptatt av det sosiale og koste meg under måltidet. Jeg spiste til og med seterrømme, og jeg gikk ikke inn på kjøkkenet for å en gang etter lettrømme. Jeg ”dreit” i det. Når andre kan spise det, så kan jammen jeg også! Jeg er ikke særlig opptatt av det lengre.  Det er ikke er liv jeg elsker, dermed velger jeg det bort.

Mine begrensede overbevisninger og bekymringer er ikke fakta, og er dermed ikke nyttig for meg.  Hvorfor skal jeg bruke energi og krefter på det?  Det er ikke et liv jeg elsker.

Ofte må jeg stoppe opp å spørre meg selv: Gjør dette livet mitt bedre?? Eller setter det meg enda mer fast?  Utfra det kan jeg ta valg.  Jeg har så enormt stor innflytelse på livet mitt. Jeg velger å ha et liv jeg elsker!

Jeg har lært hvordan jeg kan påvirke min egen tilstand, hvordan kropp og hjerne henger sammen. Jeg har lært hvordan jeg kan oppdage triggere, hvordan jeg kan stoppe responsen, velge et nytt filter, for så å være min egen veileder og coach, og endre følelsen til den følelsen jeg vil ha!  Lightning Process er en treningsprosess og jeg er under trening og får god oppfølging.  Hjernen er plastisk, og jeg trener på de gode nervebanene som gjør meg lykkelig. Jeg er på vei til å bli skikkelig god på det som er bra!!

Jeg vil ha et liv jeg elsker. Et liv i farger og endring!

Jeg er sååå takknemlig!