De fleste av oss har vel opplevd at mobiler, pc’er eller andre herlige tekniske duppeditter kan få hangups. “Programmet svarer ikke”… “programmet har stoppet”… Programmet har sluttet å virke”… Hva er det eneste som hjelper da? I alle fall har jeg lært at man kan ta ut batteriet eller dra ut kontakten. Når man da venter en liten stund før man plugger inn igjen, har jeg hørt at “minnet” til maskinen renses og man kan begynne på nytt. Jeg gjorde dette nettopp med mobilen min og jeg tok en restart, men likevel gikk alt veldig tregt. Da fikk jeg lære at man også kan tilbakestille telefonen til den opprinnelige fabrikkinnstillingen. For meg var dette en ny oppdagelse og det var jo helt fantastisk. Det var som å få et nytt produkt i hendene. Mobilen min hadde vært med på en “bli ny” opplevelse!

Selv om det bare var å trykke på en knapp, noe so for de fleste vil være ganske enkelt og nesten for godt il å være sant, så vet vi at det ligger mye forskning og hardt arbeid bak denne knappen. Dette er på mange måter sånn jeg opplever Lightning Process(LP). Jeg hadde virkelig kommet inn i en real hangup i kroppen min. Symptomene, smertene og utmattelsen gikk i spinn. På dette 3-dagerskurset lærte jeg imidlertid hvordan jeg på en måte kunne ta en restart på kroppen min akkurat når jeg trengte det. I tillegg holder jeg fortsatt på og oppdager ubevisste hangups. Prosesser i kroppen som ikke er særlig hensiktsmessig. Jeg har for eksempel oppdaget at mine strstegier for å takle motgang ikke var veldig hensiktsmessige. Jeg hadde vel ikke lært meg noen andre strategier enn å kjøre på med masse energi og ordne-opp-fokus. Når det ikke gikk lenger, ble det den totale motsetning. Helt utmattet. Heldigvis har jeg oppdaget at det finnes andre måter å gjøre det på. Jeg tar stadig en omprogrammering i kroppen for å få et system som spiller på lag med meg! Det er fantastisk. Det er bli-ny-følelsen igjen og igjen!

Jeg liker tanken på å stille tilbake til fabrikkinnstillingene… Senere tids forskning innen epigenetikk viser også at vi til og med har en viss påvirkning på genmaterialet vårt… Tenk deg at du i utgangspunktet er naturlig glad og veklser mellom ro og energi. Ikke skilpadde og ikke duracellkanin. Hvordan ville det være å stille kroppen tilbake til denne tilstanden, den fine balansen med indre glede, velvære og fred i kroppen?

 

Jeg går stadig tilbake til fabrikkinnstillingene! Selvom jeg faktisk har erfart at det er en “enkel” knapp å trykke på, selvom jeg var rimelig fastlåst, så vet jeg at det er mye forskning og studier som ligger bak den raske og effektive endringsprosessen! Det viktigste er at jeg alltid kan begynne omigjen og omigjen og omigjen!!!

Jeg går stadig tilbake til fabrikkinnstillingene, er du med?