Tusen takk2016-04-12 07.33.13 for alle hyggelige hilsninger og gode tanker under svangerskap, tvillingfødsel og de første månedene i ny rolle som mor til to søte små og en herlig tenåring.

De siste månedene har livet virkelig vist seg fra en ny og fantastisk side. Det er en spennende reise å få barn igjen. Alle faser i livet gjør noe med perspektivet vårt og det påvirker også meg. Alt jeg tidligere har lært og undervist om stressmestring og hvordan takle nye utfordringer i livet, har vært gull verdt! Hver eneste dag handler nå om å prioritere, ta pauser, planlegge og nyte øyeblikkene. Prøving, feiling og store dose fleksibilitet og humor, gjør den nye tilværelsen til et spennende prosjekt. Jeg er takknemlig og glad og er om mulig enda mer bevisst på hvordan hjernen min påvirker kroppen min og motsatt.

Nå skal jeg så smått begynne å jobbe deltid.  Det første kurset vil bli satt opp 25. august 2016. Dersom du kjenner noen som vurderer å gjennomføre et kurs i Lightning Process, er det bare å gi videre kontaktinformasjonen. Påmeldingene er allerede i gang og jeg vil kun ha noen få kurs det første halvåret.

Jeg gleder meg til å kunne fortsette arbeidet med å møte mennesker og kunne undervise og veilede etter beste evne, slik at de kan få leve livet på en sunn og god måte. Vi har et enormt potensiale i oss til å påvirke mye mer enn vi noen gang kommer til å fatte. Det hander mye om å avlære det som ikke fungerer og øve inn nye og gode vaner både på det bevisste og det ubevisste planet. Akkurat som de små babyene, som gjør de samme tingene om igjen og om igjen og om igjen, helt til det går av seg selv.

Deler gjerne videre denne inspirerende eposten jeg fikk nå nylig fra en ung dame som gjennomførte kurset for et års tid siden:

Det har godt bra siden sist vi snakket sammen😊. Det er så deilig å kunne leve livet igjen. Tusen takk for all hjelp dette året. Det er helt magisk å kunne fungere som normalt igjen. Har hatt litt problemer av og til, men jeg har alltid funnet triggeren før det går helt galt. Hadde vondt i hode her en dag og det var helt rart. Tenkte tilbake på denne tiden for rundt et år siden og da gjorde jeg vondt i hodet hver dag. Utrolig hvordan hjernen og jeg har blitt vandt med å bruke LP.

Ett skritt om gangen

Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Web