Lightning Process (LP)

advanced

På grunn av Covid-19 er det nå mulig å ta kurset Lightning Process online. Ta kontakt for mer informasjon!

Instruktør Ingvild Harila Feed, er en av de mest erfarne instruktørene her i Norge, og den eneste sertifiserte instruktøren i Rogaland. Kursene tilbys jevnlig, og du finner kurskalenderen ved å klikke her.

LP er et treningsprogram for å endre nevrologiske mønster i kroppen. Kroppen vår er uløselig knyttet sammen med hjernen vår. Samspillet mellom hva som skjer i kroppen og i hjernen, er utgangspunktet for å forstå LP.

LP er kurset for deg som virkelig ønsker endring i livet ditt nå, og som er klar for å ta action og komme igang med å gjøre endringen selv! Kursinstruktøren vil undervise deg tydelig, enkelt og med glimt i øyet, i tillegg til å heie på deg og hjelpe deg til å oppdage hvilke endringer som kan være nyttige i ditt liv!

Utfordringene med selvutvikling på dette nivået er å avsløre sine egne lekkasjer og ubevisste tankemønster. Kursinstruktøren vil hjelpe deg til å oppdage dette og ikke minst lære deg en helt konkret og enkel metode til å bruke akkurat når du trenger det.

 

Hvordan går du fram?

Ta kontakt for en uforpliktende informasjonssamtale eller begynn med å lytte til lyboken/audiofilen som du kan laste ned her:  Send inn søknad, ta en prat med instruktøren og delta på kurs!

  1. Avtal en informasjonssamtale: Ring 95 16 13 12
  2. Lytt til /lydboken/audiofilen:  Trykk her for lydbok
  3. Fyll ut søknadsskjemaet: Trykk her for søknadsskjema til Lightning Process

Din instruktør tar kontakt med deg når søknaden er mottatt for en ny samtale. I løpet av samtalen vil vi da finne ut om du er klar for å gjennomføre treningen nå. Dersom både du og instruktøren er enige om at dette vil være bra for deg på nåværende tidspunkt, vil dere avtale dato for neste passende kurs. Neste steg vil være å gjennomføre kurset og lære deg metoden for å gjennomføre endringer.

Etter kurset handler det om å ta med seg kunnskapen inn i hverdagen og leve et liv du elsker! For noen er det lett å ta prosessen i bruk, mens andre trenger veiledning for å forstå hvordan de best kan benytte seg av prosessen. Vi anbefaler alle å benytte oppfølging i etterkant av kurset. Ingvild Feed tilbyr oppfølging i 6 måneder etter kurset etter en oppfølgingsplan. Dette er inkludert i kursavgiften. Skulle man ønske veiledning utover dette, vil man da kunne betale for vanlige veiledningssamtaler, eller delta på ulike oppfølgingsprogram.