Lightning Process

Lightning Process (LP)

advanced

På grunn av Covid-19 er det nå mulig å ta kurset Lightning Process online. Ta kontakt for mer informasjon!

Instruktør Ingvild Harila Feed, er en av de mest erfarne instruktørene her i Norge, og den eneste sertifiserte instruktøren i Rogaland. Kursene tilbys jevnlig, og du finner kurskalenderen ved å klikke her.

LP er et treningsprogram for å endre nevrologiske mønster i kroppen. Kroppen vår er uløselig knyttet sammen med hjernen vår. Samspillet mellom hva som skjer i kroppen og i hjernen, er utgangspunktet for å forstå LP.

LP er kurset for deg som virkelig ønsker endring i livet ditt nå, og som er klar for å ta action og komme igang med å gjøre endringen selv! Kursinstruktøren vil undervise deg tydelig, enkelt og med glimt i øyet, i tillegg til å heie på deg og hjelpe deg til å oppdage hvilke endringer som kan være nyttige i ditt liv!

Utfordringene med selvutvikling på dette nivået er å avsløre sine egne lekkasjer og ubevisste tankemønster. Kursinstruktøren vil hjelpe deg til å oppdage dette og ikke minst lære deg en helt konkret og enkel metode til å bruke akkurat når du trenger det.

Hvordan går du fram?

Ta kontakt for en uforpliktende informasjonssamtale eller begynn med å lytte til lyboken/audiofilen som du kan laste ned her: 

  1. Avtal en informasjonssamtale: Ring 95 16 13 12
  2. Lytt til lydboken/audiofilen:  Trykk her for lydbok
  3.  Fyll ut søknadsskjemaet: 

Din instruktør tar kontakt med deg når søknaden er mottatt for en ny samtale. I løpet av Send inn søknad, ta en prat med instruktøren og delta på kurs!samtalen vil vi da finne ut om du er klar for å gjennomføre treningen akkurat . Dersom både du og instruktøren er enige om at dette vil være bra for deg på nåværende tidspunkt, vil dere avtale dato for neste passende kurs. Neste steg vil være å gjennomføre kurset og lære deg metoden for å gjennomføre endringer.

Etter kurset handler det om å ta med seg kunnskapen inn i hverdagen og leve et liv du elsker! For noen er det lett å ta prosessen i bruk, mens andre trenger veiledning for å forstå hvordan de best kan benytte seg av prosessen. Vi anbefaler alle å benytte oppfølging i etterkant av kurset. Ingvild Feed tilbyr oppfølging i 6 måneder etter kurset etter en oppfølgingsplan. Dette er inkludert i kursavgiften. Skulle man ønske veiledning utover dette, vil man da kunne betale for vanlige veiledningssamtaler, eller delta på ulike oppfølgingsprogram.