Lightning Process

Lightning Process (LP)

advanced

LP er et treningsprogram der du oppdager koblingen mellom hjernen og kroppen og hvordan du kan påvirke denne kommunikasjonen.

Forståelsen av sammenhengen mellom positiv psykologi/metakognitiv psykologi og stressfysiologi, vil være sentralt i kursopplegget.

I tillegg lærer man en konkret metode som i sin enkelthet kan gjøre det enklere å skape endring akkurat når du trenger det. 

LP er kurset for deg som virkelig ønsker endring i livet ditt nå, og som er klar for å gjøre endringen selv! 

Kursinstruktøren vil undervise deg tydelig og enkelt. Hun vil hjelpe deg å oppdage mønster. Hun vil heie på deg og hjelpe deg i treningen, men hun kan ikke gjøre treningen for deg. 

Kurset gjennomføres aller helst i små grupper, og man har et oppfølgingsprogram i løpet av et halvt år etter kurset.

Instruktør Ingvild Harila Feed, er en av de mest erfarne instruktørene her i Norge, og har holdt kurs jevnlig siden 2009. Kursene tilbys jevnlig, og du finner mer info om kurssteder og datoer ved å klikke her . De neste kursdatoene er: 

Høsten 2020:

28.-30.september

3.-5.november

8.-10.desember

Hvordan går du fram?

Ta kontakt for en uforpliktende informasjonssamtale eller begynn med å lytte til lydboken/audiofilen som du kan laste ned her: 

  1. Avtal en informasjonssamtale: Ring 95 16 13 12
  2. Lytt til lydboken/audiofilen:  Trykk her for lydbok
  3.  Fyll ut søknadsskjemaet: 

Din instruktør tar kontakt med deg når søknaden er mottatt for en ny samtale. I løpet av Send inn søknad, ta en prat med instruktøren og delta på kurs!samtalen vil vi da finne ut om du er klar for å gjennomføre treningen akkurat . Dersom både du og instruktøren er enige om at dette vil være bra for deg på nåværende tidspunkt, vil dere avtale dato for neste passende kurs. Neste steg vil være å gjennomføre kurset og lære deg metoden for å gjennomføre endringer.

Etter kurset handler det om å ta med seg kunnskapen inn i hverdagen og leve et liv du elsker! For noen er det lett å ta prosessen i bruk, mens andre trenger veiledning for å forstå hvordan de best kan benytte seg av prosessen. Vi anbefaler alle å benytte oppfølging i etterkant av kurset.

Ingvild Feed tilbyr oppfølging i 6 måneder etter kurset etter en oppfølgingsplan. Dette er inkludert i kursavgiften, som per nå er på kr 17,500 . Skulle man ønske veiledning utover dette, vil man da kunne betale for vanlige veiledningssamtaler, eller delta på ulike oppfølgingsprogram.